Villivirsiä-seminaari ti 8.5.!

Tervetuloa Villivirsiä-seminaariimme ti 8.5. klo 16 alkaen Alppilan kirkolle!

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 16, jonka jälkeen 16:30 alkaa yhdistyksen kevätseminaari ja iltamessu klo 20.

Seminaarin aiheena on uusi virsikokoelma Villivirsiä (Sulasol 2018). Seminaarin alustajina ovat säveltäjä, professori Trond Kverno Norjasta sekä uskonnonpedagogiikan lehtori, TT Tapani Innanen Helsingin yliopistosta. Kokoelman virsiä esittelevät niiden säveltäjät Jyrki Linjama, Hannu Pohjannoro ja Sirkku Rintamäki ja sanoittajat Heimo Hatakka ja Pekka Kivekäs.

Seminaarin kieli on suomi lukuun ottamatta prof. Kvernon englanninkielistä puheenvuoroa. Virsiä lauletaan yhdessä sekä seminaarissa että iltamessussa, jonka pappina on Samuli Koivuranta ja muusikkoina Sirkku Rintamäki, Peter Peitsalo ja Tommi Niskala. Seminaari ja iltamessu järjestetään yhteistyössä Kallion seurakunnan ja Villivirsiä-toimituskunnan kanssa.

Mikäli tiedät jo saapuvasi paikalle, otan mielelläni vastaan ennakkoilmoittautumisia osoitteeseen kimusaveltajat@gmail.com 1.5. mennessä, jotta osaamme hieman varautua tarjoiluissa. Ennakkoilmoittautuminen ei ole kuitenkaan pakollista.

Lämpimästi tervetuloa!