Vuoden 2022 apuraha haettavissa

Kirkkomusiikin säveltäjät ry / Finlands kyrkomusiktonsättare rf (myöhemmin KMS ry) julistaa haettavaksi sävellysapurahan vuodelle 2022. Apurahan suuruus on 3000 euroa ja se on suunnattu kansanmusiikkia ja sen perinteitä, uusia ilmaisutapoja, soittimia tai muita piirteitä hyödyntävän tai niistä innoittuneen kirkkomusiikin säveltämiseen. Teoksen tulee olla luonteeltaan messu- tai konserttikäyttöön soveltuva.

Vapaamuotoinen apurahahakemus työnäytteineen tulee toimittaa osoitteeseen kimusaveltajat[at]gmail.com 31.5.2022 mennessä. Apuraha on suunnattu KMS ry:n jäsenille. Jotta apurahahakemus hyväksytään, vuoden 2022 jäsenmaksu tulee olla maksettuna 31.5.2022 mennessä. Yhdistyksen jäseneksi voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen, jonka liitteiksi voi lisätä CV:n, teosluettelon, työnäytteen ja/tai linkin omalle kotisivulle. Yhdistyksen jäsenmaksu 2022 on 30/15 euroa.

Apurahan saajan valinnan suorittaa KMS ry:n asettama raati. Apurahan saaja julkistetaan elo-syyskuussa 2022 ja valmiin teoksen luovuttamisen takaraja on 31.8.2023. Valmis teos luovutetaan yhdistykselle partituurimuodossa (esitysvalmis nuotti). Yhdistys ei itse harjoita kustannustoimintaa, mutta siltä voi tarvittaessa pyytää neuvoa kustantajan löytämisessä nuottijulkaisulle.

Lisätietoja apurahasta voi tiedustella osoitteesta kimusaveltajat[at]gmail.com